Consultancy

Vergroot uw kennis, blijf up-to-date, verstevig uw bedrijfskracht. Daar tekent u toch voor?

Speciaal voor aannemers, architectenbureaus en andere bouwkundig tekenaars verzorgt De Bouwmeester opleidingen, trainingen en implementatie van de BIM werkmethodiek in combinatie met Revit. BIM (Buiding information modelling) is een visueel 3D-model van een gebouw waar alle verschillende disciplines binnen de bouwsector de mogelijkheid hebben om integraal te kunnen samenwerken. In dit model worden alle fysieke bouwdelen in 3D gemodelleerd van waaruit vervolgens tekeningen worden gegenereerd, zoals de plattegronden, gevels, doorsneden, perspectieven, etc.

Informatie, zoals de NL/SfB-codering, materiaalomschrijving, materiaaleigenschappen, etc. worden gekoppeld aan de 3D-model bouwdelen. Deze informatie gebruiken we vervolgens weer voor de bouwplanning, calculatie, beheer- en onderhoud, etc.

Revit is het meest toegepaste bouwkundige 3D-modelleerpakket in Nederland. Het is een product van AutoDesk, bekend van onder meer AutoCad.

Door onze jarenlange bouwkundige ervaring én onze onafhankelijkheid – wij zijn namelijk geen reseller– verzekert u zich tevens van een eerlijk advies over hoe zinvol een eventuele implementatie van de BIM-werkmethodiek met behulp van Revit binnen uw bedrijf zal zijn.

Meer weten? Neem vooral contact met ons op.

bouwkundig tekenburo
“De BouwmeesteR”

Passie voor de bouwkunst, ervaren en creatief.
Vakmanschap en met een scherp oog voor detail.
Daar tekenen wij voor!

Meer info over ons