Over ons

Wie zijn wij?
Enthousiast, ervaren, technisch, doorzetters, nuchter, in het bezit van een no-nonsense mentaliteit, meedenkend, creatief, spontaan, maar vooral met beide benen stevig op de grond. Het gaat er per slot van rekening niet om dat u een dure bouwkundige oplossing krijgt, maar één die gewoon perfect werkt en past binnen uw verwachtingen en budget.

Meer dan advies
De BouwmeesteR is een bouwkundig ontwerp, teken- en adviesbureau speciaal voor particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven, vastgoedorganisaties, scholen, vereniging van eigenaren (vve), etc. Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel. Wij adviseren, begeleiden en bemiddelen op het gebied van bouwkundig advies en alles wat met daarmee van doen heeft. De BouwmeesteR is al sinds 1996 uw ervaren, betrouwbare en creatieve partner die naast u staat om zo met de juiste oplossingen en diensten, bij te dragen aan het succes van het bouwproces. De BouwmeesteR houdt altijd uw belang voor ogen en waakt ervoor dat u daadwerkelijk krijgt waar u voor tekent.

Vakmanschap tot in detail
We hechten veel waarde aan kwaliteit. Onze bouwtekeningen geven u een perfect beeld van hoe het te bouwen object eruit gaat zien en vormen tevens de heldere handleiding voor de uitvoerder. Daar kunt u op vertrouwen. De BouwmeesteR. Daar tekent u voor!

Meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op.

bouwkundig tekenburo
“De BouwmeesteR”

Passie voor de bouwkunst, ervaren en creatief.
Vakmanschap en met een scherp oog voor detail.
Daar tekenen wij voor!

Meer info over ons