Revit Consultancy

Wilt u graag Revit onderwijs hebben van een ervaren bouwkundige die goed van de hoed en de rand weet hoe de bouwwereld in elkaar steekt en die tevens een jarenlange ervaring in het gebruik van Revit-architecture heeft opgebouwd?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens zijn wij in het bezit van een 2e-graads bouwkundeonderwijsbevoegdheid.

U zult misschien wel denken, maar we hebben hier toch te maken met een bouwkundig ontwerp- en tekenbureau? Ja, dat is ook wel zo, maar onze visie is dat we in deze moeilijke economische tijden de handen ineen moeten slaan en niet zo krampachtig op ons eigen “eilandje” moeten blijven zitten , maar veel meer moeten gaan samenwerken, zoals ook de open_BIM gedachte ons daar toe oproept. Als we daarin elkaar wat meer vertrouwen gunnen dan bereiken we samen per saldo veel meer dan dat we elkaar in de onderlinge concurrentie de broodkruimels nog niet gunnen.

Wij zijn bereid tegen een heel aantrekkelijke prijs bij u op kantoor te komen en u de fijne kneepjes van Revit bij te brengen zodat we samen het bouwproces een stuk efficiƫnter kunnen gaan maken.

De grote financiƫle drempel waar menig architectenbureau in deze moeilijke economische tijd mee te maken heeft, wordt door ons dan ook een heel stuk verlaagd doordat wij geen dure opleidingslocatie hebben, maar gewoon bij u op kantoor komen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Tevens ontvangt u van ons een volledig Nederlandstalige handleiding.

Hebt u nog vragen over onze Revit Consultancy, neem dan gerust contact met ons op voor verdere informatie (tel.: 0546-673480).

bouwkundig tekenburo
“De BouwmeesteR”

Passie voor de bouwkunst, ervaren en creatief.
Vakmanschap en met een scherp oog voor detail.
Daar tekenen wij voor!

Meer info over ons